Özlem Mesajları ...

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Özlem Mesajları ...

Mesaj gönderen moments » 19 Eyl 2008, 00:30

Beklemek güzeldir güzelim Dönecekse eger beklenen Özlemek güzeldir güzelim Özlüyorsa eger özlenen

Herzaman duyamadigimiz o toprak kokusu bu zamanda aranan gerçek sevgiler gibi yagmur arkasinda sakli olan toprak kokusu gibi ortaya çiksa keske

Özledigim ne sensin ne de bir baskasi özledigim gerçekten hissetmeden bana "seni seviyorum" demeyecek biri

Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?

Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis

Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz Unutma sevmek daima beraber olmak degildir Sen yokken bile seni yürekte yasatabilmektir

Ilik bir rüzgar esti buradan, nereden estigini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklima sen geldin cünki özlenen sendin birtanem Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin

Baliklarin sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum çünkü sen hep yüregimdesin

Bir gün bir sevda çalar kapinizi Sasirirsiniz, beklemiyorsunuzdur Bu güne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmissinizdir Ancak, bu sevgi asktan öte olarak yerini alir gözlerinizden kalbinize !

Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüregine gözlerin zaman zaman takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin çinlarsa bilki bir yerlerde delice özleniyorsun
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir