Aşk herşeyi affeder mi???
Aşk herşeyi affeder mi???
Bazen affeder bazen affetmez
Aşkın çok güçlü ama aşkın için herşeyi feda etmezsin.Mesela gururun o senin için çok önemli
Aşkın çok güçlü ama aşkın için herşeyi feda etmezsin.Mesela gururun o senin için çok önemli
" düş uçacak bahara doğru "
- .:elmasekeri:.
- Rep Gücü
- İletişim:
Re: Aşk herşeyi affeder mi???
coğu seyi affeder ama bazı hataları asla affetmez
. .............Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén......................
[g_m_z]
[g_m_z]
aşk varsa herşey hallolur ,,, bence affeder çok seviosan neleri affettmezsiniz ki vazgeçebilirmisiniz ??
bencede arada aşk warsa affedilmiyecek birşey olacağını sanmıyorum :evet:
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL
bende bu soruyu soruyorum kendime AŞK herşeyi affeder mi?
- Rep Gücü
- İletişim:
evet bencede affedıyomus asla dıye bısey yok.çelişkili oldu ama asktan once asktan sonra oldu
. .............Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén......................
[g_m_z]
[g_m_z]
hm karışık mevzu yani
- Rep Gücü
- İletişim:
bardak tasana kadar affeder (?) :kedi:
[g_m_z]
[g_m_z]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir