Panzenella (Toskana)

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
Mesajlar: 3062
Kayıt: 15 Ağu 2008, 01:43
Konum: Pasifik Okyanusu'nda :)
İletişim:

Panzenella (Toskana)

Mesaj gönderen Eceeee » 22 Kas 2008, 18:46

Panzenella (Toskana)
Resim
1 adet kuru Toskan ekmeği (tuzsuz ekmek)
2 adet domates
1 tutam taze fesleğen
1 adet iri kuru soğan
6 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı sirke

Kuru ekmek içi ufalanarak kırıntı haline getirilir. Üzerine ince kıyılmış fesleğen, soğan, domates, zeytinyağı, sirke eklenir ve karıştırılır. Arzuya göre şekli bozulmadan boşaltılan ekmeğin içine doldurularak da servise sunulabilir.
" düş uçacak bahara doğru "

Cevapla

“İtalyan Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir