ben , sen , bizler ,,,,
ben , sen , bizler ,,,,
lise 3 öğrensiyim 1.67 boylarındayım kitap okumayı pek sevmem ilgi alanlarım daha çok futbol üzerine gezmek sinema vs... hayranlıkla izlediğim ve unutamadığım film ise Karayip Korsanları: Son yıllarda en çok eğlendiğim film olarak aklıma bu geldi. Zaten Johnny Depp hayranıyım... bu forumu beğendim yakında daha eğlenceli olacağını umuyorum sizlerde kendinizi tanıtırsanız daha sıcak bi ortam olur fikrimce
Re: ben , sen , bizler ,,,,
mrb sinek fikrine katılıyorum bencede burası baya tutulucak... kendimi tanıtıyım şimdi ben resimdede olduğu gibi yakışıklı =) 1.70 boylarında gitar çalmakya bayılan işi gücü gezmek tozmak olan ileride bi grup yapmak şarkılarımla ve gitarımda ortalığı kasıp kavurmak istiyorum belki bu forumda bana göre benimle aynı fikirde arkadaşlar çıkar özel mesajlarınızı bekliyorum
slm bende ayşe
- kajmerelif
- Rep Gücü
- İletişim:
s.a bnde elif nabersiniz ark lar !!(92 liyim)enesin kankasıyım:D
٠•●кคŦ кєŦ● ىàؤôمà Kàﺸڗễ۳=«Gå£åTå§åR奻Ayrılmam hadi kov beni yüreğinden hiç bir yere terk etmem..Seni zar zor buldum ben aşktan vaz geçmek yok..ölsemde terk etmem seni zar zor buldum ben..Gideceğim çok yer yok aşktan vazgeçmek yok..
ne tezatuf bende lise 3 gidiyom bilardo oynamaktan hoşlanırım he bide sagopa tanısalımmı:D
- kajmerelif
- Rep Gücü
- İletişim:
yok kardeşim bnm rizellilerle işim olmaz!
٠•●кคŦ кєŦ● ىàؤôمà Kàﺸڗễ۳=«Gå£åTå§åR奻Ayrılmam hadi kov beni yüreğinden hiç bir yere terk etmem..Seni zar zor buldum ben aşktan vaz geçmek yok..ölsemde terk etmem seni zar zor buldum ben..Gideceğim çok yer yok aşktan vazgeçmek yok..
- kajmerelif
- Rep Gücü
- İletişim:
tanışalım diyosun anlat bakem kendini dikkat laz!!!
enes uyuyo galipaaa
dikkat laz seni dinlioruz dinleyemioz aslında=)
dikkat laz seni dinlioruz dinleyemioz aslında=)
" düş uçacak bahara doğru "
- kajmerelif
- Rep Gücü
- İletişim:
kızım bilmiyonmu enes işine gelince öle bi konuşuyoki susturamıyoz..tipik laz işte naparsn:D
enes arkadaştan ses çıkmıyoo biz tanışalım hem bnde sago dinlerim bak hemen bi ortak noktamızı buldum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir