dertlerini paylaş yeni bi güzin abla yetişmekte
Re: dertlerini paylaş yeni bi güzin abla yetişmekte
yawrucuğumm çok zor bi durumdaymışşsın Allah yardım etsin dicemmi sandın
bak ablası babasının kızını evlendiriceği günü bekliceksin ve kılık değiştirip düşünü basıcaksın bi yolla kızı uyandırcaksın durumu çaktırcaksın sonra kızı birden kapıcaksın vee elindede silah olucak sonra herkesi tehtit ediceksin yaklaşmayın öldürürüm diye sonra yavaş yavaş dışarı çıkıcaksın ve gerisini sana bırakıorum dediklerimi yaparsan ne mutlu sana yawrucum kolay gelsin

" düş uçacak bahara doğru "
- mrt.ceylan.06
- Rep Gücü

- İletişim:
güzin abla;
kız almanyadan döneli bir ay oldu ve bir aydır gittigi yerlere korumalarla gidip geliyor her yere korumayla gidiyor yani kızın yanına yaklasmam imkansız. ayrıca ben su an askerim ve 1 aylıgına hava degısımıne geldim askerde arkadasımı vurdum diye yolladılar. ben onu cokkkk seviyorummm güzin abla aklıma bişey geldi gidip hepsini vursam kızı alıp gelsem olurmu kac ay ceza yatarım acaba...
kız almanyadan döneli bir ay oldu ve bir aydır gittigi yerlere korumalarla gidip geliyor her yere korumayla gidiyor yani kızın yanına yaklasmam imkansız. ayrıca ben su an askerim ve 1 aylıgına hava degısımıne geldim askerde arkadasımı vurdum diye yolladılar. ben onu cokkkk seviyorummm güzin abla aklıma bişey geldi gidip hepsini vursam kızı alıp gelsem olurmu kac ay ceza yatarım acaba...

yawrucum asker arkadasından ne istiosun psikopatamı bağladın bence sen vazgeç 
- mrt.ceylan.06
- Rep Gücü

- İletişim:
yok be güzin abla pisikopata baglanmadım masusdan vurdum oniii izin versinler diye yoksa izin vermeslerdide.. şimdi söyle bakalım güzin abla ne etcem ben

valla yavrucumm ne diyim sen mecnundan beter olmuşsun
bence unut kızı yani çok imkansız bişe be ablası yada gidip babasını öldürceksin paşa paşa gidip yatıcaksın mapusda
tercih senin 
- mrt.ceylan.06
- Rep Gücü

- İletişim:
mapusda yatarım yatmasınada babasını vurmakla iş bıtmıyoki abiside varr..

valla sen sülalesini yedi ceddini öldür yat hatta varya kızda sana yardım etsin mapusda beraber yatarsınız
nikahıda orda yaparsınız 
- mrt.ceylan.06
- Rep Gücü

- İletişim:
ya ama güzin abla ben sulelesını vurursam varya direk idamlık olurum o zamanda hec bır seye benzemezzz... aslında sana kızın adresını versem sen gıtsen caktırmadan arkadasıyım desen onu bir yolunu bulup kacırsan bana getırsen olmaz mı güzin ablacım...

öhö öhö ablası bn bu kadarına karışamam git başka yem bul kendine 
- mrt.ceylan.06
- Rep Gücü

- İletişim:
hani herkesın derdıne ortak olıcaktın güzin abla nerde senın ablalıgın...

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 76 misafir