öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN!
FarkımıZ TarzımıZ BiziM KASTAMONULU oLmamıZ Ya KaN KustururuZ Ya Da TaM SustururuZ ßu HususTa Né KuraL NéDé KraL TanırıZ!
ßiZ Bu aLémDé ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DériZ CaN VéririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ
SİGARANIN UCUNDA AŞKIN TÜT£R BU AŞK ANCAK MAHŞ£RD£ BİT£R £Ğ£R B£ND£N BAŞKASINI S£V£RS£N S£VDİĞİNİN KOLLARINDA G£B£R
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM!
KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM
ßiR GüN TitreyereK uYanırsaN ßiL Ki ResmiNi öPtüğüM GündüR aMa ßiR GüN SebebsiZ YeRe GözyaşlarıN aKarSa, ßiL Ki öLdüğüM GündüR
Ağlamak için gözden yaşlar mı akmalı…?Dudaklar gülerken gözler ağlayamaz mı…?Sevmek için mutlaka gözler mi bakmalı…?Şiirin bir ruh insanı bağlayamaz mı…?Gülü soldurmak için dalından mı koparmalı…?Gonca bir gül dalındayken solmaz mı…?Hırsızlık yalnız para-pul çalmak mı…?Saadet çalan müthiş bir hırsız olmaz mı…?İnsanı öldürmek için silah,hançer mi kullanılmalı…?Gözler sağ,saçlar silah,gülüş hançer olmaz mı…?
Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!
BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Gül nedir ki solup gider Gün nedir ki gelip gider Ates nedir ki söner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler Ben Sevdim Baskasina Verdiler Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin
h£R LaFa V€RİLéCéK BİR CEVABIM VAR BİR LAFA BAKARIM LAfmı DİE BİRDE SÖYLEYENE BAKARM ADAM MI DİE
YEMİNİM YEMİN DAMARLARIMDAKİ KAN CANIM OLSUN SENDEN BAŞKASINI SEVERSEM BU CAN BANA HARAM OLSUN
ORTADA YÜRÜYOR BİR DELİKANLI ESRAR ÇEKMİŞ GÖZLERİ KANLI KOLUNDA EKSİK OLMAZ JİLET YARASI BUDA FİRARİGECECİ´NİN SEVDASI
ESRARI ÇAKMİŞİM GÖZLERİM KANLI YÜRÜYORUM YOLDA KOLUMDA VAR 3-5 JİLET YARASI SORMA BE ARKADAŞ BİR KAHPENİN SON MODASI
MAFYADA SİLAHIMI KARAKOLDA RESMİMİ CEZAEVİNDE İSMİMİ BU ALEMDE TESBİHİMİ BIRAKTIM BİR SENİ BIRAKAMADIM --------
TERKEDENİ TERKEMEK EN BÜYÜK ZEVKTİRAMA SEVENİ TERK ETMEK EN BÜYÜK KAHPELİKTİR ZATEN KAHPELİKTE EN SON MODA
DURUMÇEVRİM İÇİBEYNİM MEŞGULRUHUM HEMEN DÖNECEKAKLIM DIŞARIDAELİM TELEFONDAKALBİM ÇEVRİM DIŞI
SEN BENİM ADIMI BİLE ANAMAZSIN BIRAK DOST KALMAYI SEN BENİM DÜŞMANIM DAHİ OLAMAZSIN
KIRIYORSA SÖZLERİM SUSARIM KONUŞMAMRAHATSIZ EDİYORSA VARLIĞIM ÖLÜRÜM Bİ DAHA KARŞINA ÇIKMAMREAHATSIZ EDEN SEVGİM İSE ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını Sırf ayakLarına batmasın diye
Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın
Önceden sen gidince ardıma bakar aglardım şimdi ardıma bile bakamam önceden senin için dünyalrı yakardım şimdi şefersizim bir çakmak bile cakmam
Kimine göre kralız, Kimine göre yalan,Herkes rahat olsun biz adam gibi ADAMIZ
Acımı kalbime gömerim bir daha kazımam seni bir kalemde silerim bir daha yazmam!!!
Duruyorsak sebebı war susuyorsak nedenı war herkez rahat olsun herseyın bı zamanı Var!!
Sevmek için sevilmek sana aşık olmak için aptal olmak gerekir
KariSik NickLer
KariSik NickLer
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir