Bangkok Kavunu (Çin)

Cevapla
Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Mesajlar: 5033
Kayıt: 14 Ağu 2008, 19:14
Konum: Almanya
İletişim:

Bangkok Kavunu (Çin)

Mesaj gönderen moments » 20 Kas 2008, 21:58

Resim

Bangkok Kavunu (Çin)

4 porsiyon
1 küçük kavun,
150 g roka (yoksa başka salata türü olabilir),
100 g suyu süzülmüş mandalina konservesi,
350 g fasulye filizi (konserve olabilir),
230 g bambu filizi (konserve),
5 çorba kaşığı sıvı yağ,
3 çorba kaşığı acılı soya sosu,
karabiber,
2 çorba kaşığı limon suyu,
1 tatlı kaşığı şeker,
1 kaşık ucu Sambal Oelek,
200 g jambon.

Kavunu ortadan kesin, çekirdeklerini kaşık ile çıkartın. Kavunun içini dondurma kepçesi ile oyun. Salatayı, filizleri ve kavun parçalarını karıştırın. Kalan malzemelerden sos hazırlayın. Salatayı boş kavun kabuklarına ya da bir kaseye doldurun. Jambon ile süsleyin.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Cevapla

“Çin Mutfağı” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir