Seviyorum Seni bebeğim hayatı Seviyorum Seninle Bir Damla Gözyaşını Seviyorum Gözlerimde Mutluluğun Simgesi Bu Gözyaşlarım Sevgilim.
Söz Geçiremiyorum kalbime Sana Bağladı Hayatım bebeğim heran Yanımdasın Sanki Seni özlüyorum Herzaman bebeğim..
Beyaz Bir gelecek Kurdum Sevgilim herzaman Seninle Var Bu Kalbim herzaman Seninle Atacak kalbim beyaz Bir dünya Kurdum Sevgilim içinde Sadece ikimizin Olduğu..
Sensizlik Hayatıma yaşamayı haram Eder, Sensizlik Yaşantıma Mühürdür Sevgilim Sensiz yaşayamam Bu hayatı Aşığım Sana Sensiz yaşayamam Bu Sevdayı.
Mutluluksun içimde Yaşıyorum Seni, Sevgisin Kalbimde Dinliyorum Seni, Yaşamsın Gözlerimde izliyorum Seni Sen bende Bir bensin Seviyorum kalbimi Aşkım benim.
parçalasanda kalbimi Vursanda Agresifliğimi Yüzüme Seviyorum Seni! istediğin kadar bağır Kır Kalbimi Birleşir Kalbim yine Seni Sever Emin ol Buna Bebeğim. Aşığım Sana.
Bir Gözlerin yeter bana Sevgilim yaşamam için Yüreğimle zorluklara Karşı gelmesini Bilirim Bebeğim, Senin için hayatın çilesini kaderin Tokatını yemeye Razıyım Senin için Ben öLüme razıyım Sevgilim.
Sensiz nefes Almakmı? Zaten olnmadığımda yanımda Nefes Alamıyorum Sevgilim, Sensiz Yalşamakmı? Güldürme beni, ben Senin için hayatla Barıştım Bebeğim..
Seni Az Değil falan Değil Filan Değil bebeğim Seni ben kalbimle Seviyorum Sana Hiç Duyulmamış Ve görülmemiş Bir AŞk Kitabı Hazırlıyorum Sadece Bizim Kitabımız Sevgilim.
Gitme Sevgilim Sakın! Sensiz yaşayamam Sensiz Nefes Alamam bebeğim Gitme Bebeğim Sakın Sensiz yaşamak haram Olur Bana Sensiz Duramam hayatta Gideirm yalnızlığıma Aşığım Sana yapamam Sensiz Asla.
Nefesmi Alıyorum Sanıyorsun Sevgilim Sensiz? ben Sana Aşık Oldum Sensiz Neye Yarar hayat? ben Sana Vurulmuşum Sensiz yaşamak Zaman kaybı Sevgilim
nerde olursan ol kalbim herzaman yanında Olucak Nerde kalırsan kal Ruhum Seni izleyecek Ne Yaparsan yap Bu kalp bir Seni bekleyecek Sevgilim.
Dönmeni Bekliyor Kalbim Sarılıp Ağlamak istiyorum haykırmak istiyorum Hoş Geldin Demek istiyorum hayatıma Bebeğim Sadece Seni bekliyorum Sessizce Dua Ediyorum bebeğim.
yaşanacak Anılarımız var Daha Sen iLkbaharsın Sevgilim Bitmeyeceksin, Seninlşe hayatın renklerini yazıcaz hayatımıza Ve O renkler içinde yaşayacağız Kimse Karışamıyacak Aşkımıza.
O Gözlerin Vurdu beni kalbimden Bir gülüşünle Erttin Buz Tutmuş kalbimi Elini tutmak için gün Sayıyorum Ben Sana Aşık oluyorum.
Sen Canıma Sakladığım, hayatımda Kimsenin Ulaşamayacağı ve Dolduramayacağı Kadar Narin ve özelsin bebeğin Kimse Seni Alamaz Kalbimden ve Hayatımdan Aşkım Bela Olur herkeze..
Bütün Durgunluğumu Bıraktım Ayrılıklara, yeni Bir Hayat başlıyor hayatımda Adınla, yeniden yaşıyorum hayatı Seninle Doyasıya Seviyorum Seni Birtanem
Aşk Sözleri - Kısa Aşk Sözleri
Aşk Sözleri - Kısa Aşk Sözleri
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir