Ses(siz) olun Filistin ölüyor!
Ses(siz) olun Filistin ölüyor!
Lanetli millet Filistin'i çember altına alarak bombalar yağdırıyor.
Giriş çıkışlar kapalı..Tüneller bombalarla imha edildi.
Yardım paketleri bile ulaştırılamıyor..
En son gönderilen yardım gemisi de bombalandı.
Ölü sayısı günden güne artıyor. Zira hastaneler de yetersiz kaldı.
Lanetli millet, okul, hastane, camii ayrımı yapmadan savunmasız canlara kıyıyor.
Ölen bir kişi değil, onlar, yüzler değil, insanlık ölüyor.
Ve tüm dünya -dine, kitaba, akla, mantığa, kanuna uymayan- bu katliamı izliyor da, "Bana mısın" demiyor!
Fakat sen, "Bu bombalar banadır" de. Ve Filistin'li kardeşin için, en azından, kötülüğe dilinle karşılık ver. Bunu, üzerine bir mesuliyet bil.
İnsanlık'ın ölmeyeceğine bir umut da sen ol.
İstanbul, pazar günü, FİLİSTİN için çağlayanda,
Alevi sünni
Türk kürt
Sağcı solcu
Akçı karacı ayrımı yapmadan,
12.00'da milyonlarla kıyama kalkıyor. Meydanda sen de bir yer tut. Onurla yaşa...
Şimdi Filistinli kardeşine bir iyilik yap. .
Selam ile kalın..
" düş uçacak bahara doğru "
Re: Ses(siz) olun Filistin ölüyor!
çok üzücü gerçekten :üzgün1:
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL
- unlimited master
- Az YaZar ÇoK KaÇaR
- İletişim:
BURDA KAZANANLAR SADECE DÜNYAYA SİLAH - SAVUNMA SANAYİSİ OLAN ÜLKELER OLUYOR. BU SAVAŞIN EN BÜYÜK NEDENİ BENCE BUDUR.TABİKİ BUNDA BOP (BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ) UN DA ETKİSİ VAR, AMERİKA KİRALIK OLARAK İSRAİLİ KULLANIYOR.İRAN CUMHURBAŞKANININ DA DEDİĞİ GİBİ İSRAİL YERYÜZÜNDEN SİLİNMELİ!!! Mİ? ACABA. SİLİNMELİ. HİTLER' İN KULAKLARI ÇINLASIN.
heyt be abi döktürmüşssün arkandayım
ÇOK ACIKLIN :üzgün1: İSRAİL
bu ifadeler ne demek istediğimi ifade ediodur umarım...
evet gayet net ifade ediyor :cici:
' Biraz değiştim, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar.. Değiştim..Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum, Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni..Ben benimle savaşıyorum,Seninle değil..Çok çalıştım. Gitmeye de kalmaya da…İkisi de aynı acı, ikiside rezil...Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil..!! Can YÜCEL
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir