Aşk , imkansız bir çok şeyi mümkün kılar… (Goethe)
Aşk eşeğe bile dans ettirir (Fransız Atasözü)
Dünyanın en yoksul insanı, paradan başka hiçbir şeyi olmayandır (Shopenhouer)
İlk tutkusunda kadın aşığını sever; ondan sonrakilerde ise sevdiği hep aşktır (Lord Byron)
Aşıkların en kıymetli serveti, birbirine bıraktıkları hatıralardır (Jules Renard)
Aşkın ilk soluğu, mantığın son soluğudur (Antoine Brett)
Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister (Oscar Wilde)
Gerçek aşk; herkesin konuştuğu ama pek azının gördüğü hayaletlere benzer En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır (William Somerst Maugham)
Aşk acısı, yaşamanın acısıdır ve yara çok derinlere işler (Maureen Duffy)
Aşk ateştir… Ama yüreğinizi mi ısıtacak, yoksa evinizi mi yakacak, hiç belli olmaz (Joan Crawford)
Aşk hayalin çocuğu, hayal kırıklığının annesidir (Sandy Wilson)
Ayrılık sevdanın türbesidir (Peter Abelard)
Gönderen Loss zaman: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Nis13
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Etiketler: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yoğun istek üzerine kapak nicklere yenilerini ekliyoruz Hiçbiryerde olmayan bu güzel msn nicklerini umarım beğenirsiniz İşte kapak msn nickleri;
> Beni sevmeK yürek ister Su içmeye benzemez, asit içmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!
> Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?
> arka sokakLarın çocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz!
> aşkTan ne anLar sosyete Kızı Hiç sevmiş mi her gün öLmeyi göze aLa aLa!
> itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim
> güLmek bir tek oNa yakışıyoR!
> aDam oL öyLe Yaz!
> Yazmak tarzım değil! çizerim (H)
> Biz akıL vermez, gösteririz Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz Değer verdikmi karşıLığını isteriz
En Güzel Aşk nickleri
En Güzel Aşk nickleri
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir