hem yanımda hem çok uzaktasındoğan güneşim,kaybolan amacımsın
kendime acımaya başladığım o an;anladım ki hayatkendi kendini adam etmekmiş!!
beni bir ben bilirim birde beni yaradan!!bana bir ben lazım birde beni anlayan
susmak ölmektir yaşamak adına hayatı,teslim olup kaybetmektir mücadeleni
söyle!!kim çok gördü seni bana
'ben' de 'sen' den sonrası kalmadıbu senin 'son'ranbu senin 'son' olman
tüm kapılar kapanır bir andaanahtarı kaybedilmiş,ışıksız ve penceresiz bir odadayalnızlığın acımasız melodisi takılır kalır kulaklarına
senin ne olduğun benim için hiç önemli değilsonuçta gözlerimin sana baktığı kadarsınben o gözleri senden çektiğim an hoş bir anı olarak kalırsın
benim için bir rüyaydın uyandım ve bittinbelkide sen uyandın ben bittim
tamam senin dediğin gibi olsun sevmeyelim bundan sonrave hissetmeyelimsen git hiç bekleme
rengarenk düşlerim vardıüzerinde yürüdüğüm pembe bulutlarımherşey değiştidüşlerimin rengi soldubulutlarım nerde bilmiyorum bile
ne yaparsan yap olmuyor bazen
bağışla sevdiğim unutamıyorumen derinlerde biriktiriyorum hasretini
hayallerimde kaldınbelki de hep öyle kalacaksın
kendimi keşfettikçe kaybediyorm seni
korunaklı hayaller büyüttümsana,bana ,aşka dairgel gör ki ilk hançerleyen sen oldun
her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden
dünyaları verirdim gelse elimden,işte seni seviyorumanla halimden
ne tuhaf değilmi?içimi acıtanda sensinacımı dindirecek olandaya öldür beni yada git benden!!
gidiyormusun diye sorma banagönderen sensin!!
usulca topluyorum kalbimdeki can kırıklarınıözenle bir köşeye koyuyorumortalık yerde dağınık bırakmadan anılarımı,şimdi senden gidiyorum
hayaller bir sonraki geceye kadar çekiliyor odamdan,gözlermdenhayaller gözlerimden çekiliyor diye kızma sakınçünkü benim günüm hep seninle başlayıp,seninle bitiyor
sana olan kinime sakın kızmaseviyorum ne de olsa
git gidebildiğin en güzel ümitlerleben böyle yaşarım toz duman benim için üzülmeher taraf sen dolu anılar,bu bana yeterşimdi git!!
gittin!!bir yıkım gibiydi gidişinsen adım adım uzaklaşırken benden,çöküp kaldı bedenim olduğu yerekalkamadım!!
ben umutlarımı boş kovanlara doldururumacemidir aldığım nişanlarben her aşkta kendimi vururum
nerden bileceksinki her defasında silahımın şarjörüne mermi yerine seni koyup yüreğime seni sıktığımı
bende ellerinle yaktığın ateşi gözyaşlarınla asla söndüremezsinkalbim o kadar kanıyor kibir damla gözyaşınla bile dindiremezsin!!!
düşünemezsin nasıl sevdim
seni beklemekten vazgeçmeyeceğim!!!
sen yoksun ya sanki yarım kalmışım
bitti biteli kapalı gişe oynuyor,senaryosu senin,adını ise vazgeçilmezim koyduğum filmben filmin esas kızı,sense kapanmak bilmeyen gönül yarasıdublör kullanıyorum artık gülerken,başrolde ise masum gözyaşı damlası
şu anda belki gözlerimden yıldızlar dökülüyorbelki de kalbim son defa senin için çırpınıyorama şunu bil!!şunu bilki bu yürek senin için son kez ağlıyorve bir daha ağlamayacak
yüreğimi o sevdanın ellerinde kaybettim
aşk dediğin nedir kihissten nefesten varlıkumutsuzluk içinde karanlığa son ıslık
gerçekleri göremeyecek kadar yalandım benşimdi küçüldümküçük yalanlarla yoğruluyorum
sustum,suskunluğuna bölündümkonuştum,gerçeği ile çarptı benionunla kurduğum ilk düşte beni benden çıkardıardından toplamımızın bir hiç olduğunu gösterdiaşktı anladım ki zamansızdı
gittin!!gidişini görmemek içni gözlerimi kapadımöylesine acıdıki içimtutup koparsalardı kolumu bacağımıbu kadar acı duymazdımacım yaş olup akmalıydı gözlerimdenağlayamadım
tüm hüzünleri ve seni fırlatıp attım gökleregüle güle!!
seni unuttum ama hiç bir zaman bitmeyeceksin bende
benim yüzüm sana dönük,seninse duvarlarason sözü ettin kazandın belki amane fark eder kim haklıysa
seni vefasız aşklara bırakıyorumyüzümü kırılan bardaklarda aradüşünme ben ne olurumsanırım bir daha onarılmaz incinen gururum(yusuf hayaloğlu)
sevgin hala içimde kor yaraymış
ne bu kent anladı beni nede senoysa ne çoks evmiştim ikinizi de bilsen
yokmuş böyle bir acıne yerde ne gökte
zaman dursun istedimbugün pes ettim ben
kaç geçiyor acaba hayat benikaç varken kaybettim kendimi
şimdi ellerinden uzak olduğum kadar uzağım kendime
zaman siler demiştinsilinmiyor yaşananlar
son kadehlerim oldun bazen,bazen yeni bir sigarayı yakış sebebim
hayalin bile güzeldi artık uyanma vakti
şimdi ben nasıl susturacağım bu yüreğiahh benim zamansız gidenim
ölüm kadar zorlu gözlerinne benim oldular nede aklımdan çıktılar
aşk bazen acı çekmektir...
aşk bazen acı çekmektir...
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir