msn nick arşivimi sizler için açıyorum umarım beğenirsiniz

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

msn nick arşivimi sizler için açıyorum umarım beğenirsiniz

Mesaj gönderen moments » 24 Eyl 2008, 20:13

b]Ey bütün gece sabaha kadar uyuyan zavallı! Yarın yatacağın toprağa da bir kandil yak

Konuşacak zamanı bil; krallara öğüt vermek tehlikelerin en büyüğüdür (AnTi SoSyEtE tEaM)

BeN SiGaRa TiRyaKiSi DeğiLiM SiGaRa iÇeRKeN DüŞüNDüĞüMüN TiRYaKiSiYiM

SeNi SeveriM, SeNi SeveniDe SeveriM, SeNi ßeniM KadaR SeveniDe KurşuNa DizeriM

BOLU DAGI YOKUŞTUR MANZARASI PEK HOŞTUR ŞÖFÖR KULUN OLAYIM BENI YARA KAVUŞTUR

Şerefini kaybedenlerin, kaybedecek başka şeyi yoktur

KAPIDAN İÇERİ GİRİP YEMİNİNİ EDERSİNÇIKARKEN HAYATIN YEMİN ETTİĞİN MASANIN ÜSTÜNDE KALMIŞTIR
NE SEVDİĞİM İÇİN YAŞAYABİLİYORUM , NE VATAN İÇİN ÖLEBİLİYORUM

AMACIMIZA ULAŞINCAYA KADAR KARŞIMIZA ÇIKAN HERKES HAYATIYLA AMACIMIZA HİZMET ETMEZSE , ÖLÜMÜYLE BU HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRECEK

HERKES GİBİ YAŞAYIP,HERKES GİBİ ÖLMEK BİZE GÖRE DEĞİLNE HAYATIMIZ BAŞKA HAYATLARA BENZER,NE ÖLÜMÜMÜZ BAŞKA ÖLÜMLERE

Madem güneş tepeden doğdu Gölge ayağımızın altıdır

(bu benim nick) Sen Benim Hayatımda Olduğun Sürece,Ne Sen Kimseye Rakip Ne De Kimse Sana Rakiptir

BeLaLıYım BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLı EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYı

Bir gün titreyerek uyanirsan bilki resmini optügüm gündürAma bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa,bilki oldügüm gündür

Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o biri seni benden çok seviyor

BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM,YEMİN EDERİM Kİ AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM

ÖLMEK BİR KEFEN GİYMEKMİŞ,ÖLMEK O SOĞUK O KORKUNÇ VE KARA TOPRAĞA GİRMEKMİŞYOK BE GÜLÜM ÖLMEK ASIL"SENSİZLİKMİŞ"

Bana seni tarif etmemi isteseler inan anlatamam çünkü dünyanın tüm dillerini bilsem bile buna gücüm yetmez

ay gece uyumayanlar için doğar sen de bu gece uyuma o güzel gözlerini yumma ben bu gece ay olacağım ve yalnız senin için doğacağım

BANA BİN KURŞUN SIKSADA ÖLÜM,UNUTMA BANA İŞLEMEZ GÜLÜM ALSADA ÇUKURUNA BİZİ ÖLÜM,HATIRLAKİ FİDANLAR ÇUKURDA BÜYÜR GÜLÜM
Hayatta 3yanlışım oldu:1doğmam 2yaşamam 3sürüp giden hayatımBir tek doğrum oldu seni sevmem ama ne yazıkki üç yanlış bir doğruyu götürüyor be gülüm

Dünyada 2 renk gül olsn,1kirmizi 2beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Gül bahçesinde geçsede ömrüm,üstüne gül koklamam gülüm,seni koklamak olsada ölüm,ugrunda ölmeye deger gülüm

KÖRLER MEMLEKETİNDE ŞAŞI KRAL DEĞİLİMAMA ÇAKKALLAR ŞEHRİNDE PADİŞAHIM

[c=0][a=1] KÖRLER MEMLEKETİNDE ŞAŞI KRAL DEĞİLİMAMA ÇAKKALLAR ŞEHRİNDE PADİŞAHIM[/c=0][/a=37]

[c=10][a=37]KÖRLER MEMLEKETİNDE ŞAŞI KRAL DEĞİLİMAMA ÇAKKALLAR ŞEHRİNDE PADİŞAHIM[/c=0][/a=39]

|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿||͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|

Dünyada 2 Renk Gül Olsn,1Kırmızı 2Beyaz,Sen Beni Unutursan Kırmızılar Solsun Ben Seni Unutursam Beyazlar Kefenim Olsun

Güneşin Doğduğu Yerde Parlayan Bir Işık GörürsenBilki Senin İçin Yanan Kalbimdir

Alaca karanlığı sevmem,ya gündüz olmalı ya geceKurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalıYar dediğin ya senin gibi olmalı yada

HER NEKADAR SOSYETENİN ALTIN TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE,SOĞUK DOLUNAYDA AZRAİLLE DANS ETMESİNİ İYİ BİLİRİZ

Belki dağlarımda çiğdemler açar,uyur kar altında yediverenimBir gözyaşıdır yağmurlarım,gülerken ağlatır su verdiklerim

Aşkın Zehir Olsa İçmezsem,Yolun Ölüm Olsa Dönersem,Senin İçin Bu Candan Vazgeçmezsem Namerdim[/b]
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 51 misafir