buyrun beyler bayanlar

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

buyrun beyler bayanlar

Mesaj gönderen moments » 24 Eyl 2008, 21:04

BiZ aNTaLYaLıMıYız Ki Rus ManiTaMız oLsuN bİz İsTanBuLLumuYuz Ki FeRRaRiMiz oLsuN Biz (sıze özel) bırakta buda bi farkımız olsun!!!:

♥ Biz belimize silahı Silahla vurulmak için koyduk:

' Benim ELLerimin ULaştığı Yere OnLarın HayaLLeri BiLe Erişemez İstisna Bensem Kaide BozuLur KORAYIM AŞKIM

ıllılııllı High Vølµm€ ıllılııllı [(-_-)]

¢єzα єνι ¢αη уυναмız ι∂αм ιρι gяαναтıмız кєℓєρçє кσℓ ѕααтιмιz çαηαккαℓєℓιуιz ¢αη уαкαяız αℓєм∂є тєк ∂єℓιкαηℓıуız

*B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???

??????????HAYAT BOŞ??????????WARROCKLA COŞ??????????

Edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz

17 ρℓαкαмιz вιz α∂αмι уαкαяιz 15 уαşιη∂α кιz тαναℓяιz 18 уαşιη∂α кαяσкσℓ вαѕαяιz:

8'den sonra 9 gelsede 10 suz bırakma kendini

MİLLET aşık oluo sonra alkolik ben kendime aşıgım hemde platonik

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶Cebimizde paramiz olmasada, her kahvede masamız , her kavgada şeklimiz, her kızda bir resmimiz vardır ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

bir başka ateşle gönül tutuşur bir başka ümitle eller tutuşur dudaklar susarda gönüller tutuşur aşkın dili birdir aşktan sevince

Durumum Çevrim içi…Beynim Meşgul…Ruhum Hemen Dönecek…Aklım Dışarıda…Elim Telefonda…Kalbim çevrim dışı…

GÖZLERİN NEHİR ,KİRPİKLERİN KÖPRÜ OLSUN,BEN TAM ÜZERİNDEN GEÇERKEN İPLER KOPSUN DÜŞTÜĞÜM O YER DUDAKLARIN OLSUN

HAYT GUZL YaSAMYI BİLİRSN SEVGİ BİR FAL BAKMYİ BİLİRSN MUTLULK BİR OZLEM CEKMYİ BİLİRSN BN BİR BAS BLASİYM KRTUL KRTULA BİLRSEN

NE MUTLU TÜRK OLANA DEĞİL NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya:

ѕαиα уüкℓє∂ιgιм αиℓαмℓαяι ѕєимιѕѕιи gιвι ∂üѕüимє αℓ∂αиιяѕιи ѕєи σ αиℓαмℓαяℓα ѕα∂є¢є вєи∂є ναяѕιи вєи ѕєνιуσяѕαм ѕєи вαнαиєѕιи
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Aşk-Sevgi Nickleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir