KABUS GİBİ PAZAR!

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

KABUS GİBİ PAZAR!

Mesaj gönderen moments » 06 Eki 2008, 22:35

kabus-gibi-pazar_o.jpg
kabus-gibi-pazar_o.jpg (48.68 KiB) 1164 kere görüntülendi
Fenerbahçe ve Galatasaray Haftayı Mağlubiyetle Kapadı. Gözler Her İki Takımın da Teknik Direktörlerinde..

FENERBAHÇE VE GALATASARAY HAFTAYI MAĞLUBİYETLE KAPADI. GÖZLER HER İKİ TAKIMIN DA TEKNİK DİREKTÖRLERİNDE..
Fenerbahçe, Pazar akşamı konuk ettiği Kayserispor'a 4-1 mağlup olunca gözler hem başkan Aziz Yıldırım'a hem de teknik direktör Luis Aragones'e çevrildi..

Son yıllarda yanlış transfer politikası nedeniyle eleştirilen ve sezon başı Aurelio ile kaleci Serdar Kulbilge'yi kadroda tutamadığı için eleştirilen Aziz Yıldırım'a Kayseri maçında da tepkiler artarak sürdü..

35 bin kişinin izlediği mücadelede 'I Love You Zico' sesleri yükselirken Yıldırım aleyhine de istifa sesleri Saracoğlu'nda inledi..Tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Fenerbahçe'de 2 haftalık aranın takıma nasıl etki edeceği merak konusu..

Geçen hafta içi UEFA Kupası'nda gruplara kalan Galatasaray ise tıpkı Fenerbahçe gibi kaynıyor…6. haftada Bursaspor'a yenilerek mağlubiyetle tanışan Sarı-Kırmızılılar'da gözler teknik direktör Skibbe'ye çevrildi…

Yanlış kadro sahaya sürdüğü için eleştirilen genç teknik adam, eleştiri oklarının hedefinde…

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve Aragones Galatasaray'da ise Skibbe topun ağzında…

İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yaptıktan sonra Fenerbahçe teknik direktörlüğüne soyunan Aragones 'istifayı düşünmüyorum' dedi..

Luis Aragones, Kayserispor karşısında aldıkları 4-1'lik mağlubiyetin kötü bir sonuç olduğunu belirterek, 'kesinlikle istifa etmeyi düşünmüyorum' dedi. İspanyol teknik adam, 'yönetimden istifanız yönünde talep gelirse ne yaparsınız?' sorusunu ise 'bu konuyu hiç düşünmedim, öyle bir şey gelirse düşünür müyüm bilmiyorum, ama ben buraya yararlı olabilmek için geldim' diye cevapladı.
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 13 misafir