![Resim](http://img2.blogcu.com/images/k/a/y/kayseriliyim3838/deryadanlezzetler_kay3.jpg)
PRATİK KAYSERİ YAĞLAMASI
MALZEMELER-3-4 Kişilik-
-2 adet hazır bazlama-ben bim de satılanlardan aldım,bir arkadaş hazır satılan tortilla hamur ile yapmış bence o da güzel olabilir-
-200 gr kıyma
-1 adet büyük soğan
-1 adet domates
-1kaşık salça
-tuz,karabiber, pulbiber
-1 kase yoğurt
-2 diş sarmısak
YAPILIŞ
-Soğanı ince doğrayın,kıymayla beraber kavurun,rende domates ve salçayı ekleyin.Üzerine 1 bardak kadar su ekleyin ve 10-15 dk daha pişirin.Klasik yağlamada oldugu gibi bunun da kıymasının sulu olması gerekiyor.
-Bazlamaları ortadan ikiye kesin ve bir servis tabağına bir parçasını yerleştirin,üzerine kavurdugunuz kıymadan dökün,bütün katları bu şekilde hazırlayın.
-En üste sarmısaklı yogurt koyun ve kalan kıymadan 1-2 kaşık dökün,maydanozla süsleyin.
AFİYET OLSUN...