maskot yapımı

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

maskot yapımı

Mesaj gönderen Eceeee » 17 Eki 2008, 22:25

Resim

Öncelikle elimize bir parça ayak yapmamız için hamur alırız onu 6 eşit parçaya böleriz.Daha sonra elimizle tek uç kısmına bastırmamız gerekiyo ki o kısım yassı bir şekil alsın.Ayırdığımız o parçaları birleştirme işlemi ise 3erli ekledikten sonra ayak işlemi bitmiş oluyor.Daha sonra farklı renkte bir hamur alıp yumarlanır uç kısmı biraz sivriltilir ve ayakların üzerine eklenir.Ayaklara kullandığımız hamurdan yine küçük bir parça koparılıp üçgen bir şekil çıkarılır onu ise yuvarladığımız diğer hamurun sivri kısmına ekleriz bu maskotumuzun burnu olacak.Daha sonra bu üçken hamurun uç kısmını şekilde görüldüğü gibi aşağı kıvırmamız gerekiyo sonra yan tarafındaki yani yanak kısmını kalemin ucu ile bastıralım oraya beyaz renk hamurumuzdan kopardığımız küçük parçaları ekleyeceğiz ve böylelikle dişler oluşmuş olacak..Dişlerde bittikten sonra maskotumuzun gözlerini yapmaya geldi sıra şekilden gayet açık anlaşılıyor sanırım açıklamaya gerek görmedim ama isteyen olursa açıklayabiliriz bu arada maskotumuza kanat yapmak çokta şart değil ben yapmadım öylede çok güzel oldu.
" düş uçacak bahara doğru "

“Hobi Dünyası” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 8 misafir