Ayrılık, Nefret Mesajları

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Ayrılık, Nefret Mesajları

Mesaj gönderen moments » 19 Eyl 2008, 14:26

» Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum

» Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun, sen kibritin hiç yanmayan ucudan birinin hayatından geçmiş oldun !!!

» Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"

» Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu

» Ben Sensizdim! akşamın yaklaştığı saatlerde kahrolursun görme ağladığımı Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı

» Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez

» Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam

» Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi

» Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyaç duyarsan ben hep o bildigin adresteyim

» Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır Her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz

» Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heranHiçbir şey yüzünü görmek gibi değil

» Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor

» Güller anlatsın sana olan sevgimi Güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsınBen anlatamadım güller anlatsın

» Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün,bu ayrılık şarkılarını kurşuna düzeceğimSeni benden ayrıdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim

» Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dedilerBoynumu büküpte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler

» Bir eski dost gibi hatırla beniBir selam ver yeterUnutmuş olsanda eski günleriAdımı arasıra an yeter

» An gelir insan gülerken ağlarmış Gözyaşları sel olup kalbine akarmış Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış

» Önceleri hasreti hiç tatmadım Yarimden hiç ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktımZor geldi ayrılık alışamadım

» Hep kalanlara gidenleri kattımBir gün yerine geçemedilerO kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler

» Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artıkÇünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusunBugün bana esersin yarın ellere

» Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kırpımı kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı

» Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerimGüzel bir rüyayı gerçek sanmıştım Seni sevdiğim için özür dilerim

» Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan

» Haritalara bakıyorum evin yok Sözcüklere bakıyorum adın yok Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok

» Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol

» Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın

» Gözlerin sözlerini örtecek kadar masum, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem

» Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi içinuzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama asla unutmazsın

» Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım kiTutunduğum dalsınBeni affet

» Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam oluncaGidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende

» Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim HÜKÜMSÜZDÜR

» Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam

» Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldumAncak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim

» Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir