AŞKA KAN DÖKMEK İSTİYORSAN SANA DÜNYANIN ŞAH DAMARINI KESERİMİLLEDE SENİN KANIN DERSENMÜHİM DEĞİL BEN SENİ TOPRAKTADA SEWERİM
EĞER BİR GÜN AŞKA YENİK DÜŞERSEN ÖLESİYE SEW AMA SAKIN YALWARMAÇÜNKÜ BİZİM KİTABIMIZDA ÖLESİYE SEWMEK WAR AMA YALWARMAK ASLAAAA
ANKARALI DİYORKİ' BİZLER CİLALI MERMER TAŞLARI ÜZERİNDE DANS ETMESİ BİLMESEKTE SOKAKLARDA POLİSLERE CAZ YAPMASINI ÇOK İYİ BİLİRİZ
ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüкуαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσккєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!
Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή
∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм!
ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє αşк мı ؟ єη güzєℓιηє ιçмєк мι ؟ αѕℓα кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя!
ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!
BU YÜREK SENSİZ AĞIR BANA
BİR KÖPEĞİM VARDI BENİ KEMİĞİNDEN ÇOK
SEVERDİ BİR SEVDİĞİM VARDI KÖPEK
KADAR OLAMADI
İÇTİĞİM SİGARA GİBİYDİN ARANIZDAKİ TEK FARK
SİGARAMI BEN BİTİRDİM BENİDE
SEN
Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !
GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir
Mekan Varoşlar, Hayatlar Harap, Köşe Başlarında Sigara ve Şarap
ßiz ankaranin Gerilim Saçan Sokaklarında Daha Kalem Tutmayı ßilmezken Esrar Sarmayı Adam Kesmeyi Sallama Çekmeyi Öğrendik
Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Sallamayı Damarına Kadar Şimdi Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik
YoLdaßir Serseri GörürSen O Serseriye İyi ßaK BeLki Tanırsın O SerSeri kimDi İyi ßiLirDin öyLeSiye Seven İstikbaLden Ümüt ßekLeyen ßir Efendi Simdi Yıkılmıs Dünyası HayeLleriyLen ßeraßer Artık efendiLik OnDa Ne GezEr SerSeri'mi DiyeCekLeR ßırak desinLer GücenirSem NamerDim Ama Unutma GüLüm ßu SerSeRi Senin Eserin
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz
ıÜüserseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşıkolamaz
Bugün bensem Dün sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin,ıÜüAşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin
€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuNBiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun!!!
kaSmaS beNi KaHpE göNüLLeRiN SewGisi aSıL koYaN iSe deeR weRdikLeRimiN siqtR oluP gitMesİi!
bEn SaNA FaZlA gElDiM SeN DaHa aZlArInA LaYiKsIn!!!!!
NASILIM ARKADAŞLARR
damarcı var mı aranızda bu nickler sizin için!!
damarcı var mı aranızda bu nickler sizin için!!
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!
çelik kapı çeyiz
çelik kapı çeyiz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir