Güzel Sözler

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Güzel Sözler

Mesaj gönderen moments » 19 Eyl 2008, 14:45

Sevme beni, hatırla Özleme beni ama unutma

*O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Dolanıp sarmak geliyor içimden saramıyorum Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum

*Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim Sonra aleve dokunduğumda acıyı Sevmeyi öğrendim, sevilmeyi Sonra terk edilip beklemeyi Sayende unutulmayı da öğrendim Her şeyi öğrendim de, unutmayı öğrenemedim

*Fizik ile araştırdım, kimya ile çözdüm Edebiyat ile söylüyorum, seni çok seviyorum Sen var ya sen, ayni sigaram gibisin Dumanı gözlerin, külü dudakların Yalnız aranızda bir fark var Sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun

*Sen Tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin Sen yasadığım ömür, en güzel günlerimsin Sen her gece rüyama giren, biricik sevgilimsin

*Bir deniz düşün; susuz Bir insan düşün; mutsuz Bir gece düşün; uykusuz Bir bahar düşün; çiçeksiz Bir de beni düşün; sensiz *Ben seni asil insanların basit sevgisiyle değil, Basit insanların asil sevgisiyle seviyorum

*Bir insanin idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanin özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi Bir insanin bir tanesi olmalı, oda senin gibi *Sev ama ihanet etme, İhanet edeni de asla affetme

*Cama vuran her damlada bir tek sen varsın Ne istiyorum biliyor musun, her gün yağmur yağsın

*Başkalarına kendinden fazla değer verme Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin

*Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan, Sevgilim bil ki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim

*Beni terk ettiğin gün, saçlarından bir tel koparıp asacağım kendimi Beni terk ettiğin gün, kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime

*Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, Dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsın

*Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim Sevmek, sevilmek ve beklemek Sen bunlardan ikisini kopardın Bana sadece biri kaldı, beklemek

*Gözlerin dalarsa bil ki seni düşünüyorumdur, Kulağın çınlarsa bil ki seni anıyorumdur, Gece uyanırsan bil ki resmini öpmüşümdür, Gözlerinden yaş damlarsa bil ki sensiz ölmüşümdür

*Gece midir insani hüzünlendiren, Yoksa insan midir hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düşündüren, Yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?

*Ay ışığının aydınlattı bir kumsala, Küçük bir dal parçasıyla seni seviyorum yazmak isterdim Fakat sen hırçın bir dalga olup silersin diye korktum

*Çok büyük okyanusta bir su damlası olmak, Uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak, En önemlisi milyonlarca insanin içinden senin sevgilin olmak

*Bir yudum mutluluk, peşinden koşuyorum, Ne olacak halim hiç bilmiyorum Sevmişim seni bir kere, doyamıyorum

*Her gün sevda çekip de gülünmüyor değil mi, Bir güzelden başkası sevilmiyor değil mi Seni asla unutamam, sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi?

*Hayatta iki kör tanıyorum; 1'si senden başkasını görmeyen ben, 2'si seni sevmeme rağmen beni göremeyen sen

*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen, Yere düsen her yağmur damlasını tutmaya çalış Tutabildiklerin senin sevgin, Tutamadıklarınsa, benim sana olan sevgimdir

*Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, Bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir

*Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki? *Seni yıldızlara benzetiyorum Onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin Aranızdaki tek fark var; onlar milyonlarca, sen bir tanesin

*İnsanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken, Ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar *Sen gözlerimde bir damla yas olsaydın, Seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım

*Sen benim hayatımda olduğun sürece, Ne sen kimseye rakip, ne de kimse sana rakipti Çünkü sen benim için daima tektin *Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı

*İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, Fakat dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar

*Ben seni unutmak için sevseydim, sana olan tutkunluğumu kalbime değil, Güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

*Hayatta üç şeyi sevdim Seni, kalbimi, ümit etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye

*Geceye inat gün ağarmakta, Ağaca inat dal çoğalmakta, Ölüme inat insanlar çoğalmakta, Bense sana inat seni sevmekteyim İnat bu ya, hepte seveceğim

*Aşk, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsın

*Rüzgar alabildiğine hırçın, Yağmur alabildiğine inatçı Yüreğim ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gözlerindeki huzur gibi

*Zaman, alışmayı öğretir ama unutmayı asla

*Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri ise yüceltir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, ateşi yükselttiği gibi

*Seni bu dünyada 3 kişi seviyorsa, bil ki en çok seven benim Seni bu dünyada 2 kişi seviyorsa bil ki benim Seni bu dünyada bir kişi seviyorsa o bir tek benim Seni bu dünyada kimse sevmiyorsa, bil ki ben ölmüşüm

*Yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil, Yalnızlığım yanımda sen olmadığındandır *Yari dalgalı olmamalı deniz, Ya tam durulmalı, ya da tam kudurmalı Yari ümit vermemeli sevgiliye, Ya tam sevmeli, ya da çekip gitmeli

*Başka bir şekle koymak her gün güzel yüzünü Boyamak gözlerini bir siyah bir maviye Tek seni hayal için süzerek batan günü Gece mehtaba dalmak sende dalmışsın diye

*Ben senin ne yarin nede canın Ben senin ne ömrün ne baharın Ben senin belki umurunda değilim Ama sen benim sen benim NEFESİMSİN

*Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun esince pencereni örtüyorsun, Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun çıkınca gözlerini kamaştırıyorsun İşte ondan korkuyorum BENİ DE sevdiğini söylüyorsun *Kıpkızıl güneşin ardından doğan masmavi bir yelkendir hayat

* Alır götürür seni bilinmeyen uzaklara Sevdam mavidir mavi ise umut ve sen yüreğini hep mavi tut *İnsan ya hayrandır sana ya düşman ya olduğun gibi unutulursun yada hiç çıkmazsın akıldan

*Bin yıl ömrüm olsa bin yıl seni severim bin yıl seni sevsem bin yıl daha isterim

*Buruk bir sevgi yüklenirse yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa uzaklara, kulağın deli çınlarsa Bil ki bir yerlerde hasretle özlenmektesin *Seni sevdiğim kadar geceler uzun olsaydı Bİ TANEM ; inan hiç sabah olmazdı

*Dost vurulunca değil unutulunca ölür Biz sevdiklerimizi kır çiçeği gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi kalbimizde taşırız

*Bizim Buralarda Hiç Bir Mevsim Kar Yağmaz Bu Yüzden Yağan Her Kar Mevsimsizdir
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir