Etkileyici Sözler

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Etkileyici Sözler

Mesaj gönderen moments » 18 Eyl 2008, 21:53

Yatagini gül yapraklariyla, rüyalarini papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem!

Askim yatagin, sevgim yorganin, yüregim yastigin olsun iyi uyu birtanem

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur

Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer Bazilari da çok çok güzel olur Benim en uzun ve en güzel rüyam, su an bu mesaji okuyor Seni çok ama çok seviyorum biricigim Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil, özledigimi bil her an çünkü hiçb

Bir gün dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazinda titrersen günesi getiririm sana, eger gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana

Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil, özledigimi bil her an hiçbir sey seni sevmek gibi degil

Yatagini gül yapraklariyla, rüyalarini papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem!

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur

Yapraklar sararip dökülürken yere, yasli gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yilda bir kere, adimi anmayi sakin unutma!

Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadigim umutlarim, farkinda olmadan yillardir bekledigim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdigimsin, sevdigimi söyleyebildigim

Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve günesin isiklarindan daha çok seviyorum

Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve günesin isiklarindan daha çok seviyorum

Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

“Sms Sözleri / Güsel Sözler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir