seviorum onu ama sexden nefret ediorum

Kullanıcı avatarı
hayatbos
Az YaZar ÇoK KaÇaR
Az YaZar ÇoK KaÇaR
İletişim:

seviorum onu ama sexden nefret ediorum

Mesaj gönderen hayatbos » 11 Eki 2008, 13:18

ltfen yardm et güzin abla..bn 16 yasndayım ve cıktıgım bi çoçuk war...onu çook seviorum beni mutlu eden tek insan o..ama burcu boğa ve sexden hoslanıo bnm burcum ise balık bn sexi sevmiorum..daha yeni cıkmaya basladık..bir hafta önce buluştuk ve öpüştük..bn istemiodum o anda nasıl oldu anlamadım...snra kndimi pişman gibi hissttim..daha cok erkendi öpüşmemiz için bnce...bn böle bi şey olmasını istemiordum yhaa..ve dün akşam ona dedim ki "biz keşke öpüşmeseydik,bn daha önce kmseyle öpüşmedim ilk senle oldu,sana güveniorum ve seviorum dedim ama cok erken öpüştük bnce" dedim..o ise "beni çok kırdın kalbimde derin bi yara actın,bana güvenmiosn dimi dedi...keşke böle bir sey demeseydn,buluştumuzda sana dokunmıcam,elini tutmucam gibi seyler" dedi.... yhaa bn onu cok seviorum ne onla oluo nede onsuz oluo..kısacası bn bir daha öpüşmek istemiorum öpüşmedn de bnce bi ilişki yürür...ltfn yardım et güzin abla ne yapmalıyım..CEVABINI KISA Bİ SÜRE İÇİNDE BEKLİORUM...

Kullanıcı avatarı
Eceeee
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Re: seviorum onu ama sexden nefret ediorum

Mesaj gönderen Eceeee » 11 Eki 2008, 13:59

mrb güzelim ,, ilk olarak çok hızlı hareket ediosunuz ilk haftadan öpüşmek büyük cesaret ister bide daha erken diye düşünüorum ne demişler bugün elini veren yarın kolunu kaptırır... erkek arkadaşın sana şuan naz yapıo trip atıo bilinçli olarak yapıo böyle yaparak seni kendisine çekmeye çalışıyor ve başarıyorda...erkek arkaşınla konuşman iyi olmuş eğer böle girişimlere tekrar yapmaya çalışırsa hiç uğraşmaya değmez ayrılmanı tavsiye ederim çünkü senin isteklerinle arkadaşının istekleri çok farklı .. o Olmadanda yaşayabilirsin,, ( iyi düşünürsen sende anlıyacaksın)

;)
" düş uçacak bahara doğru "

Kullanıcı avatarı
moments
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen moments » 11 Eki 2008, 14:01

:evet:
Ve… Birgün herkes ɑnlɑr, sevdiğinin kıymetini… Amɑ gidince, Amɑ bitince, Amɑ ölünce… Kısɑcɑ; İş işten geçince!

çelik kapı çeyiz

Kullanıcı avatarı
dogucahn
Rep Gücü
Rep Gücü
İletişim:

Mesaj gönderen dogucahn » 12 Ara 2008, 23:51

Aynen gıcık kaptım bak şimdi bak şu serseriye :hayir:
'Forumun Neşe Kaymağı

“Güzin abla” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir