-»Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.
-»Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.
-»Korkma!Sakın sevmekten korkma.Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak ama öylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte tutmak..
-»Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin...
-»Seni sevmek zorsa bu kadar,olsun severim!Özlemin uzak olsada bana kilometrecelerce,olsun yinede özlerim!Hasretin haram olsada şu gönlüme,olsun be gülüm ben senin için cehenneme de girerim!
-»sevmeye niyetliysen iyi düsünmelisin,aglamayi ögrenip gülmeyi bilmelisin,ask bir kumar gibidir, DIKKAT etmelisin,oynadin zar degil "DUYGUDUR" bilmelisin
-»Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.
-»SENİ DÜŞÜNMEK SENİ SEVMEKTEN O KADAR TATLI Kİ..SENİN VARLIĞINI SENİN VAROLUŞUNU DÜŞÜNMEK..EĞER DÜŞÜNDÜKLERİMİ SANA DUYURABİLSEYDİM,,
AVUÇLARIMI GÖZYAŞLARIYLA ISLATMAZ VE BAKIŞLARIMI GURBET UFUKLARINA ÇEVİREREK''GEL ARTIK BEKLETME BENİ''DEMEZDİM..
-»Senden kopmuş olsam hala hayalin durmazdı karşımda.Seni sevmeseydim eğer avazım çıktığı kadar bağırmazdım dağlara.Sensiz geçseydi günler isyan etmezdim seni gizleyen geceye.Hayalin yetseydi bana tutmak istemezdim sıcacık elini.Ve eğer ömür yetseydi sevmek isterdim seni yüzyıllar boyu!
-»Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak,dokunmak istedikce uzaklasmak,dusundukce unutmak;neden bu kadar zor seni sevdigim halde soyliyememek,hep bir seyler gizlemek,sana sahip olacagim yerde seni kaybetmek.
-»B oslukta kalirsa bir an ellerin
I smimi haykir, tutarim senin icin
R esmime bakipda aglarsa gözlerin
T ek senin ugruna aglarim sevgilim
A ci cekerse bensizlikle ruhun
N asil derim ki seni unuturum
E eserse basinda ilik bir rüzgar
M utlu olacaksan ben yok olurum..
-»Hasretin bu kadar acı vereceğini bilmezdim.Öğrendim...Çünkü benim her saniyem hasret....Severken,özlerken ve hep yalandan gülerken,bilmedilerki İÇİMDE SEN VARDIN VE HEP SEN OLACAKSIN
-»Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek,Gündüzleri yıldızları görebilmek marifet,
Aşık olmak önemli değil,bir ömür boyu sevebilmek marifet
-»İskelemin ayağındaki balıklar getirdi haberini,Dediler ki 'Bir deniz kızı haber uçurdu sana' inanamadım,Gökyüzüne baktım;martılar gülümsedi bana..!
-»Bir Dilenci gibi Kapına Geleceğim.Beni görünce tanıyamayacaksın.Para vereceksin;Param var diyeceğim!Ekmek vereceksin;Karnım Tok Diyeceğim!"Öyleyse ne istiyorsun?"diye sorduğunda:"Bir zamanlar Sana Verdiğim Kalbimi" Diyeceğim!
-»Ardına bakmadan,kollarımı kollarından mahrum bıraktıgın icin gecenin sessizligi ruhumu tırmalıyor.Hasretimin cıglıkları karanlık geceyi hıçkırıklara boğuyor.Bir mum ısıgı gibi yavasca sönüyor yasam ışığım.Ne uzanan bir el ne de ısıklar var karanlık var odamda....Karanlıklar icinde üsüyormus gibiyim....
-»Senin için varolduğunu bildiğin,senin için nefes aldığının farkında olduğun bir yürekten zorunlu olarak ayrı kalmak ne zor…Çok uzakta bir sen görürüm hayalimde,koşarım,kavuşmak,kok lamak,sarılmak için sana;Sonra uyanırım..her tarafım uçurum.. Sanki bir adım atsam sensizlikte yok olup gidecekmişim gibi..İşte o an ölürüm.. Gözlerimden bir damla sen düşer,ağlamaklı olurum.Gecenin karanlığı korkutur,göz yaşlarım boğar beni...
-»İşte yine başbaşayız içimin acısı yine birlikteyiz ver elini sus ve ne olur incitme beni
Ey kalbimin ağrısı..ver elini çıkalım seninle soluksuz kalmadan sessizce bu karanlık ve uğultulu ormandan İçimin acısı,kalbimin ağrısı aşkım işte yine başbaşayız
ver elini sus ve ne olur incitme beni.
-»Burada mısın değil misin belli değil. Bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun, bazen sonsuz kalışların. Doyumsuz gecelerdesin kimi zaman, bazen de yalnız karanlıklardasın. Bitmek bilmez bir şarkısın ama ben mi notaları yanlış basıyorum da sen bu şarkıyı söyleyemiyorsun? Neden susuyorsun?
-»Sevenlerin gözyaşları deniz olup aktığı zaman dalgalar sahile şu imzayı atar seni seviyorum Yüksek olur gemilerin direği yanık olur sevenlerin yüreği.
-»Dünya güzel olsaydı doğarken ağlamazdık eğer memnun kalsaydık ölürken ağlamazdık Yaşamın en büyük dramı insanların yok olması değil aşktan vazgeçmeleridir
-»Gözlerimden akan yaşlar delilim söyleyen dil masumiyetim sensiz geçen günler şahidim olsunki seni daima seveceğim. Bir umut değilmiki bizi hayata bağlayan bir sevgi değilmiki bizi yıllardır ağlatan fakat ayrılık değilmiki sevenleri ölümü tattıran.
-»Seni Bir Serçenin GözyaşLarı Kadar Sevdiğimi Biliyor muydun?Bu Sevgim Sana Az Gelecek Ama Bilmediğin Bir Şey Var Serçeler Ağladığı Zaman Ölürler
YaRıM KalmIS ŞiİrLerİm GiBiSiN
Geçiş yap
- Agar.io
- Lak Lak Köşesi
- ↳ Sohbet
- ↳ Tanişma Yerimiz
- ↳ Anket Odası
- International Discussions
- ↳ Language: German
- Aşk Köşesi
- ↳ Aşk duygunuzu burada paylaşın
- ↳ Güzin abla
- ↳ Güzel Aşk Sözleri
- Ezoterizm Köşesi
- ↳ Fal ve Burçlar
- ↳ Rüya tabirleri
- ↳ Büyüler
- ↳ Cinler
- Spor Köşesi
- ↳ Voleybol
- ↳ Futbol
- ↳ Basketbol
- Video ve Resimler Köşesi
- ↳ Videolar
- ↳ Resimler
- ↳ Videolar 18+
- ↳ Korkunç Resimler +18
- Edebiyat Köşesi
- ↳ Türk kitap evi
- ↳ Şiirler
- ↳ Sms Sözleri / Güsel Sözler
- ↳ Fıkralar
- ↳ Amatör Aşk Şiirleri
- ↳ Komik Yazilar
- ↳ Şairler
- ↳ Öyküler / Denemeler / Hikayeler
- ↳ Ilginç Haberler
- Moda
- ↳ Moda ve Güzellik
- Magazin Köşesi
- ↳ Film, Dizi ve Şarkı Sözleri
- ↳ Kim KiminLe Nerde ? Napıyor ?
- Okul Köşesi
- ↳ Ödevler / Sınavlar
- ↳ Okullar
- İslami Köşesi
- ↳ Dini Konular / Dini Hikayeler
- ↳ TÜRKÇE KURAN-I KERİM
- ↳ Dualar Bölümü
- ↳ Peygamberimiz
- Hobi Dünyası
- ↳ Hobi Dünyası
- Mutfak Köşesi
- ↳ Türk Mutfağı
- ↳ Çin Mutfağı
- ↳ Arap Mutfağı
- ↳ İtalyan Mutfağı
- Modifiye Bölümü
- ↳ Tuning
- ↳ Motorlu Araçlar Dünyası
- ↳ Teknik Bilgiler
- Sağlık-Sağlıklı Yaşam Köşesi
- ↳ Şifalı Bitkiler
- ↳ Çocuk Sağlığı ve Bakımı
- ↳ Gebelik ve Annelik
- Msn nickleri Güzel Nickler
- ↳ Aşk-Sevgi Nickleri
- ↳ Yabancı Nickler
- Tarih Köşesi
- ↳ Mustafa Kemal Atatürk
- ↳ TARTIŞMA MEYDANI
- ↳ Türk Dünyası
- ↳ Osmanlı Tarihi
- ↳ Dünya Tarihi
- Fan Köşesi
- ↳ Tarkan
- ↳ Videolar
- ↳ Yıldız Tilbe
- ↳ Videolar
- ↳ Sezen Aksu
- ↳ Videolar
- ↳ Serdar Ortaç
- ↳ Videolar
- ↳ Ibrahim Tatlıses
- ↳ Videolar
- ↳ Ebru Gündeş
- ↳ Videolar
- ↳ Diğer Sanatçılar
- ↳ Karışık Videolar
- Hayvanlar Alemi
- ↳ Akvaryum Dünyası
- ↳ Malawi Cichlidleri
- ↳ Canlı Doğuranlar
- ↳ Tanganyika Cichlidleri
- ↳ Köpekler Köşesi
- ↳ Kediler Köşesi
- ↳ Arşiv
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir